FS Europe bv

Whailex hagelnetsysteem

de beste bescherming

FS Europe

De beste bescherming

Het Whailex hagelbeschermingsnet beschermt je oogst en is eenvoudig in gebruik!

Whailx is al ruim 15 jaar een betrouwbaar hagelnetsysteem.

Een overtuigend concept

Het Whailex-systeem verschilt ten opzichte van conventionele systemen door de beschermingsnetten rechtstreeks op de bestaande ondersteuning te monteren.
Deze blijven permanent geïnstalleerd en kunnen indien nodig extreem snel worden geopend en gesloten. Een enkele persoon kan een net in een paar seconden plaatsen door eenvoudig de slinger te bewegen.

Voor wijnbouwer, fruitteler, zachtfruitteler en  kweker

Alleen de beste kwaliteit hagelnetten

Eeuwenlang vormen hagelschade, stormen en insecten een bedreiging voor de opbrengsten van telers. Er zijn veel soorten verzekeringen mogelijk om de oogst te beschermen, maar wat heb je daar aan als het verder prachtig weer is?

Met onze producten beschermt u uw fruit professioneel, preventief en duurzaam. Bescherm uw oogst met ons hagelnet voordat er zelfs schade kan optreden!

Bovendien bieden onze beschermnetten een betrouwbare bescherming tegen insecten, vogels, zonnebrand, zware regen. Whailex maakt uw werk gemakkelijker met hulpstukken, zoals het T-gegtriebe.
Dit bespaart u tijd en geld en neemt de angst voor enorme hagelschade weg.

Kwaliteit uit Nederland

Whailex systeem

 

Whailex is een hagelnetsysteem waar aan beide zijden van de bomenrij een hagelnet met clips aan de bovenste gewasdraad wordt bevestigd.

Onderaan het net wordt een buis vastgeniet waardoor de netten mooi strak naar beneden blijven hangen en niet kunnen opwaaien.

De netten kunnen m.b.v. een slinger of T-Getriebe eenvoudig en snel op ieder gewenst moment opgedraaid worden of juist naar beneden gedraaid worden. De praktijk is echter dat ze vaak een aantal maanden gewoon dicht blijven zitten.

De netten niet sluiten als het mooi weer is, kan gunstig zijn voor de bloemknopvorming en voor de kleuring van de vruchten.

Pin It on Pinterest