VERTEGENWOORDIGER DUITSLAND
Full time

Wegens vertrek van een collega zoeken wij een topverkoper voor de Duitse markt. Je bent op en top commercieel, je doorziet de behoeftes van je klant, je weet van vasthouden en doorpakken. Door je persoonlijke aanpak bouw je aan duurzame relaties met rendement voor het bedrijf.

Ons bedrijf
Fruit Support Europe is een jong handelsbedrijf met een lange historie in de fruiteelt sector in Nederland en Noord-West Europa. Fruit Support is in 2015 ontstaan uit de overname van de fruitteeltafdeling van Van Nifterik Holland en is onderdeel van de Van Wesemael Groep. Fruit Support levert een compleet pakket aan ondersteuning- en overkappingsmaterialen voor de fruitteeltsector. Van houten palen, betonpalen, grondankers, jukken en draadconstructies tot tonkinstokken, hardhouten stokken en allerlei bevestigingsmaterialen. Wij kopen bijna al onze materialen rechtstreeks bij producenten in Europa. Onze klanten zijn fruittelers in binnen- en buitenland. Wij zijn productspecialist!

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in Duitsland. Je benadert proactief bestaande en nieuwe relaties in Duitsland. Je kent hun eisen en wensen en vertaalt die in commerciële mogelijkheden en kansen. Een groot deel van de tijd ben je op pad om telers te bezoeken. Daarnaast kom je regelmatig naar kantoor om offertes uit te werken en op te volgen. Je bent aanwezig op beurzen en vakdagen waar wij ons presenteren. Daar leg je weer nieuwe contacten met commercieel interessante relaties

Jouw profiel
Je bent een commercieel talent met passie voor het vak.
Je bent zelfstandig, gedreven en resultaat gericht.
Je weet wat klanttevredenheid betekent.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uiteraard spreek je goed Duits.
Bekendheid met de fruitteelt / agri sector is een pré.

Ons aanbod
Een prachtige kans om u te ontplooien binnen een jong, groeiend en internationaal actief bedrijf met korte lijnen en een no nonsens cultuur.
Een zelfstandige en verantwoordelijke baan, met een hoge mate van eigen inbreng.
Een uitstekende werksfeer: one team, one mission!
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden passen bij je functie en je profiel.
Het gebruik van een bedrijfsauto en mobiele telefoon behoort tot de functie.

Solliciteren of informatie
Wekt deze vacature je belangstelling en denk je goed te passen bij het profiel? Mail dan je sollicitatie met CV naar Pieter van Nifterik: pieter@fseurope.eu.
Heb je vragen over de functie dan kun je bellen naar 06 – 206 542 01.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Pin It on Pinterest